Общи условия

Политика за онлайн резервации, настаняване, анулации, плащане и неустойки

ПЛАЩАНЕ, АНУЛАЦИИ, НЕУСТОЙКИ

Преди да направите своята резервация на www.rentburgas.com, моля да се запознаете внимателно с условията ни в случай, че решите да анулирате/отмените резервацията си:
Резервацията е гарантирана при предплащане 50% от стойността й. Плащането се извършва по банков път на посочената по-долу банкова сметка:

ACCOUNT NAME:
ИНФИНИТИ 6 ООД
IBAN: BG31UNCR70001524026070
BIC/SWIFT
UNCRBGSF

Булстат 206122333
МОЛ: Станимир Вълков

  • При анулиране на резервацията до 14 дни преди датата на настаняване, предплатената сума се възстановява от ИНФИНИТИ 6 ООД.
  • При анулиране на резервацията 14 и по-малко дни до датата на настаняване, предплатената сума се задържа от ИНФИНИТИ 6 ООД като неустойка.
  • При късна анулация -1 ден преди пристигане или неявяване / No Show/, ИНФИНИТИ 6 ООД е в правото си да задържи изцяло депозита по резервацията.
  • При съкращаване на престоя в Хотела, клиентът дължи неустойка – 50% от стойността на оставащите нощувки.
  • Кореспонденцията между Клиента и ИНФИНИТИ 6 ООД трябва да бъде в писмен вид, с писмено потвърдена от нас анулация.

В случай на потвърдена от нас анулация, моля да изпратите на имейл infinity2022@abv.bg  банкова сметка за възстановяване на сумата. Възстановяването на сумата от банката става съгласно нейната политика, но не повече от 30 дни след потвърждение на анулацията.

НАСТАНЯВАНЕ

  • Настаняването е след 14:30 часа
  • Напускането e до 11:30 часа

Ако желаете по-ранно настаняване или по-късно освобождаване, моля попитайте дали е възможно и какви са финансовите условия.

При късно освобождаване –до 16:00 часа се доплаща 50 % от стойността на нощувката.
При освобождаване след 16:00 часа се заплаща 1 пълна нощувка.