Жилищна сграда

ИНФИНИТИ

В самия център на Бургас

сграда от „висок“ клас, със стилна архитектура и луксозно изпълнение

Достъп

система за ограничен достъп

общи части

Просторни и бутиково изпълнени общи части

Подземен паркинг

високоскоростни асансьори и подземен паркинг

Жилищна сграда ИНФИНИТИ е разположена в самия център на град Бургас, на изключително комуникативно място, само на метри от главната пешеходна улица „Александровска“ и на 10 минути пеша от красивата Морска градина и плажа.

Построена през 2021г., сградата е от „висок“ клас, отличава се със стилна архитектура и луксозно изпълнение. Разполага с магазини на партерно ниво и се състои от близо 70 апартамента, разпределени в две секции.
В непосредствена близост се намират голямо разнообразие от магазини, популярни заведения, банкови офиси, аптеки, както и Бургаски Свободен Университет.

Всички общински институции също са в пешеходна достъпност.

Само за 10 минути разходка през централната част на града, гостите ни ще достигнат и до Морска гара Бургас, елитни ресторанти и нощни клубове, основните плажове на града, както и до Автогара Юг и ЖП гара.

Комфорта на обитателите е обезпечен със система за ограничен достъп, просторни и бутиково изпълнени общи части и високоскоростни асансьори.

стилна архитектура

и луксозно изпълнение

закрит подземен паркинг

Сградата се намира в район попадащ в „синя зона“, но разполага и със закрит подземен паркинг за 57 автомобила, с видеонаблюдение. Паркирането в него е възможно срещу допълнително заплащане.

Луксозни  апартаменти

Апартаментите за гости в жилищна сграда ИНФИНИТИ са просторни, луксозно обзаведени и оборудвани, разполагат с всичко необходимо за комфортния престой на нашите гости.